مصرف غذاهای دریایی در بارداری - سلامت زنان
سلامت نسل ها

مصرف غذاهای دریایی در بارداری

ماهی منبعی عالی از پروتئین محسوب می شود ، مقدار اندکی چربی اشباع شده دارد و حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است. چون تقریباً تمام ماهی ها و صدف ها حاوی مقادیر اندکی جیوه هستند ،  توصیه می شود که زنان حامله و شیرده  از مصرف انواع خاصی از ماهی ها که احتمالاً حاوی مقادیر زیادی متیل جیوه هستند ، خودداری کنند . این ماهی ها شامل کوسه ماهی ، نیزه ماهی ، ماکرل بزرگ و سفره ماهی هستند . هم چنین توصیه می شود که زنان حامله هر هفته بیش از ۳۴۰ گرم یا دو وعده تون کنسروی و یا بیش از ۱۷۰ گرم  آلباکور یا تون سفید مصرف نکنند . اگر مقدار جیوه موجود در ماهی ها یی که در منطقه صید شده اند مشخص نباشد ، کل میزان ماهی باید محدود به ۶ اونس در هفته باشد. هرچند در مطالعات اخیر بر روی زنانی که در هفته ۳۴۰ گرم یا بیشتر غذای دریایی مصرف کرده بودند  ، آثار سودمندی بر پیامد های حاملگی گزارش شده است ، آثار سوء جیوه بر جنین نیز باید در نظر گرفته شود.

 


دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلامت زنان