میوه های مفید برای دیابتی ها – سلامت زنان
سلامت نسل ها

میوه های مفید برای دیابتی ها

مصرف بعضی از میوه ها برای افراد مبتلا به دیابت مضر است و افراد دیابتی باید بدانند که چه میوه هایی را مصرف کنند.

افراد مبتلا به دیابت بیشتر از میوه های تازه یا منجمد استفاده و کمتر از میوه های فراوری شده مصرف کنند.محققان دریافتند میوه هایی با شاخص گلیسمی پایین برای افراد مبتلا به دیابت مناسب تر است.
به گزارش ساینس، مصرف بعضی از میوه ها برای افراد مبتلا به دیابت مضر است و افراد دیابتی باید بدانند که چه میوه هایی را مصرف کنند.میوه هایی مثل توت فرنگی، سیب، کیوی و پرتقال، شاخص قند خون پایینی دارند و می توانند سطح قندخونافراد مبتلا به دیابت را کنترل کنند.
بر اساس یافته های موسسه ملی دیابت و دستگاه گوارش(NIDDK) ، میوه یکی از غذاهای سالم برای افراد مبتلا به دیابت و مصرف آن در رژیم غذایی بسیار مهم است.

از یافته های این بررسی که در ” Medical News Today ” به چاپ رسیده است، نتیجه گرفته می شود افراد مبتلا به دیابت سعی کنند کمتر از آب میوه های آماده و کنسرو میوه استفاده کنند، زیرا شاخص قندخون در این مواد بسیار بالا است.
اکثر میوه ها شاخص گلیسمی پایینی دارند. میوه هایی مثل سیب، موز، آووکادو، گیلاس، انگور، کیوی، گریپ فروت، شلیل، انواع توت ها، آلو، هلو، پرتقال، گلابی و توت فرنگی شاخص گلیسمی کمتر از ۵۵ دارند.  گلیسمی میوه هایی مثل هندوانه و خرما بالاتر از ۷۰ است و میوه هایی مثل انجیر، ملون، آناناس و انبه گلیسمی با شاخص متوسط بین ۵۶ تا ۶۹ دارند.
مصرف پنج وعده میوه و سبزیجات در روز توصیه شده است. یکی از راهکارهای مردم در ایالات متحده پرکردن نیمی از بشقاب با میوه و سبزیجات و نیمی دیگر با پروتئین و غلات است.

 ایسنا

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلامت زنان