اگر دچار گرمازدگی شدید این خوراکی را مصرف کنید - سلامت زنان
سلامت نسل ها

اگر دچار گرمازدگی شدید این خوراکی را مصرف کنید

Rate this post
Rate this post

اگر دچار گرمازدگی شدید این خوراکی را مصرف کنید


فالوده شیرازی یا پالوده نوعی دسر یخی و از فرآورده‌های سنتی شیراز می‌‌باشد که در قدیم‌الایام به شیوه سنتی تولید می‌‌شد، اما امروزه با دستگاه‌های ویژه و ماشین‌آلات، سریع  و آسان‌‌تر تهیه می‌‌شود. بستنی و فالوده در‌ایران پرمصرف‌ترین نوع شیرینی به حساب می‌‌آیند، خصوصا فالوده که از  قدیم‌الایام در فصل تابستان طرفداران بی‌شماری دارد و مصرف آن در این فصل بسیار زیاد می شود.

 فالوده از رشته‌های نشاسته‌ای یخ زده تهیه شده  است که نهایتا کمی‌شربت یا آبلیمو به همراه گلاب روی آن ریخته و میل می‌شود و مصرف می شود. در گذشته به خوراکی که از پختن پودر بادام و شکر تهیه می‌‌شد، فالوده می‌‌گفتند. نشاسته که از اجزای عمده تشکیل دهنده فالوده می‌باشد، از مهم‌ترین منابع انرژی بدن انسان و در گروه کربوهیدرات‌ها به شمار می‌‌رود و از جمله مواد غذایی است که در بدن تجزیه و به گلوکز (قند خون) تبدیل می‌‌گردد. قند خون انرژی لازم را برای مغز و مرکز عصبی بدن انسان تامین می‌‌کند.

همچنین فالوده در مواقع فعالیت‌های شدید فکری، مطالعات، یادگیری‌های تحصیلی و درسی و یا در هنگام کاهش حجم مایعات بدن در زمان گرمازدگی و مسمومیت‌‌های منتج به اسهال و یا در مواقع کاهش قندخون در زمان‌های روزه‌داری و گرسنگی طولانی مدت، تامین کننده انرژی و برطرف کننده خستگی می‌‌باشد و در این زمینه بسیار کمک کننده است.

پرداد


نظر بدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگذاری