انسان موجودی راحت طلب است؛ مخصوصا وقتی راحت طلبی در باب غذا و دریافت املاح معدنی باشد. شاید شما هم همیشه این سوال را داشته باشید که با خوردن چه خوراکی هایی می توانید ویتامین و املاح معدنی مورد نیاز خود را بدست بیاورید، ویتامین E هم از آن دست ویتامین هایی است که کمتر منابع مغذی اش را میشناسیم. در ادامه میخواهیم انواع میوه هایی که سرشار از ویتامین E هستند را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
فلفل دلمه ای: این ماده غذایی سرشار از ویتامین E و یک آنتی اکسیدان قوی است.
تخمه و روغن آفتابگردان: هم تخمه و هم روغن آفتابگردان منابع خوبی از ویتامین E هستند.
آجیل: تقریبا تمام آجیل ها، بخصوص بادام سرشار از ویتامین E هستند.
اسفناج: اسفناج جدا از این که منبع ویتامین E است، مخزنی سرشار از مواد مغذی حیاتی نیز به حساب می آید.
کلم بروکلی: اگر واقعا مراقب سلامت تان هستید به هر شکلی که می توانید کلم بروکلی را از دست ندهید.
برگ شلغم: برگ شلغم سرشار از ویتامین E و کلسیم است.
گوجه فرنگی: گوجه فرنگی سرشار از ویتامین E است.
کره بادام زمینی: یک قاشق غذاخوری از کره بادام زمینی چیزی حدود ۲۵٫۱ میلی گرم ویتامین E دارد.
منبع: جام جم سرا
-
1 ویتامین B12 (منابع غذایی ویتامین ب۱۲ و عوارض کمبود آن)
-
2 ویتامین B9 (منابع غذایی حاوی اسیدفولیک و عوارض کمبود آن)
-
3 ویتامین B6 (منابع پیریدوکسین و عوارض فقدان آن)
-
4 ویتامین B5 (منابع غذایی ویتامین ب ۵ و عوارض فقدان آن)
-
5 ویتامین B3 (منابع غذایی ویتامین ب سه و عوارض کمبود آن)
-
6 ویتامین B2 (منابع غذایی و علائم کمبود ویتامین ب۲)
-
7 ویتامین B1 (منابع ویتامین ب یک)
-
8 اقسام ویتامین B (منابع و عوارض کمبود انواع ویتامین ب)
-
9 ویتامین H (عوارض فقدان بیوتین و چگونگی عملکرد آن)
-
10 ویتامین K (منابع غذایی ویتامین کا و نقش مهم آن در بدن)