سلامت نسل ها

نکات پیرامون مصرف چای در ماه مبارک رمضان

Rate this post
Rate this post

یک متخصص تغذیه گفت: احساس تشنگی به دلیل کاهش مصرف چای در ماه مبارک رمضان، موجب تشدید سردرد در فاصله سحر تا افطار می شود.


 دکتر منصور رضایی متخصص تغذیه، در گفتگو با برنامه «یک نکته یک متخصص» شبکه رادیویی سلامت با بیان این مطلب افزود: استفاده از چای در وعده های افطار و سحر میان ایرانیان مرسوم است.

رضایی با اشاره به این که چای ماده مناسبی برای فعالیت های ذهنی به شمار می آید، ادامه داد: توجه داشته باشیم که چای خاصیت ادرار آوری دارد و به همین دلیل بسیاری از املاح و مایعات طی ساعات روز دفع می شوند؛ بنابراین به روزه داران توصیه می شود حتی المقدور در وعده سحر کمتر چای بنوشند و ترجیحا کم رنگ باشد.

توصیه

وی در ادامه بیان کرد: بهتر است افراد روزه دار یک هفته پیش از شروع ماه رمضان برای کاهش مقدار چای مصرفی اقدام کنند.

این متخصص تغذیه در پایان اظهارداشت: خاصیت ادرارآوری چای، دلیل عادت بسیاری از افراد به نوشیدن آن است و نبود آن موجب احساس تشنگی در فرد می شود و همین امر موجب تشدید سردرد در فاصله بین سحر تا افطار است.

منبع : وبدا

behdasht.gov.ir


نظر بدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگذاری