خواص روغن خیار
خیار دارای مزاج در درجه دوم سرد و تر و مغز آن لطیف تر از جرم گوشت آن است.
روغن خیار
۱٫ بسیار رطوبت بخش و برای پوستهای گرم و خشک مفید است.
۲٫ در سر دردهای ناشی از حرارت مالیدن آن بر گیجگاه و محل های دردناک مفید واقع می شود.
روش تهیه:
۱٫ آب خیار را با روغن کنجد یا هر روغن دیگر می پزند تا آب تبخیر شود و روغن بماند.
۲٫ خیار را با یک چهارم وزن آن پیه قلوه گاه بز کوبیده و روی آتش ملایم قرار داده تا ذوب شود و پیه روی سطح بیاید، کم کم روغن را برمی دارند، اگر کمی آب داشت مجدداً روی حرارت قرار می دهند تا فقط روغن بماند. بعد از سرد شدن باید آنرا در فریز نگه دارند.
برای جلوگیری از کپک زدن بنزوآت دو سود به ترکیب اضافه نمایند.
(این مطلب جهت افزایش آگاهی شماست و جایگزین مراجعه به پزشک و درمان پزشکی نمی باشد.)
منبع : تندرستان www.tandorostan.org
مطالب مرتبط :
-
1 با مصرف توت بدن خود را سم زدایی کنید
-
2 خواص درمانی سیاهدانه برای سلامت بدن
-
3 اطریفل اسطوخدوسی در طب سنتی ایران چه مصارف و منافعی دارد؟
-
4 خمیره گاوزبان در طب سنتی ایران چه خواصی دارد ؟
-
5 اطریفل صغیر در طب سنتی ایران چیست و چه منافعی دارد؟
-
6 شربت گاوزبان (رامش) ، نوشیدنی گیاهی آرامبخش چه فواید و منع مصرفی دارد؟
-
7 آلتادین ، قرص مکیدنی گیاهی در چه موارد مصرف دارد؟
-
8 شربت جالینوسی (سکنجبین بهی یا سفرجلی) چیست ؟
-
9 انوکسولون ENOXOLONE
-
10 دوای بلغم در طب سنتی ایران چیست ؟