سلامت نسل ها

خواص روغن خیار، روش تهیه و موارد مصرف

Rate this post
Rate this post

خواص روغن خیار

 


خیار دارای مزاج در درجه دوم سرد و تر و مغز آن لطیف تر از جرم گوشت آن است.

 

روغن خیار

۱٫ بسیار رطوبت بخش و برای پوستهای گرم و خشک مفید است.
۲٫ در سر دردهای ناشی از حرارت مالیدن آن بر گیجگاه و محل های دردناک مفید واقع می شود.

 

 روش تهیه:

۱٫ آب خیار را با روغن کنجد یا هر روغن دیگر می پزند تا آب تبخیر شود و روغن بماند.

۲٫ خیار را با یک چهارم وزن آن پیه قلوه گاه بز کوبیده و روی آتش ملایم قرار داده تا ذوب شود و پیه روی سطح بیاید، کم کم روغن را برمی دارند، اگر کمی آب داشت مجدداً روی حرارت قرار می دهند تا فقط روغن بماند. بعد از سرد شدن باید آنرا در فریز نگه دارند.

برای جلوگیری از کپک زدن بنزوآت دو سود به ترکیب اضافه نمایند.

(این مطلب جهت افزایش آگاهی شماست و جایگزین مراجعه به پزشک و درمان پزشکی نمی باشد.)

منبع : تندرستان www.tandorostan.org

 

مطالب مرتبط :


نظر بدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگذاری